Bejelentkezés

A kosár használatához és a megrendeléshez be kell jelentkeznie.

A regisztráció ingyenes. Adatait az ÁSZF-ben foglaltak szerint, bizalmasan kezeljük.
Rival Box Mod

Rival Box Mod

A Vapioneer cég box mod-ja

19 900 HUF

Hírlevél feliratkozás

Névjegy

Névjegy

Cégünk minőségi és ellenőrzött alapanyagokból, laboratóriumi gyártástechnológiai körülményeknek megfelelően állítja elő liquidjeit a vaperek számára.

Nem használunk a termék előállítása során hozzáadott színezéket és állományjavító adalékokat, nem hígítjuk desztillált vízzel a készterméket. Aromáink csak ellenőrzött és megbízható forrásokból a megfelelő engedélyekkel rendelkező partnerektől származnak. Folyamatos minőségbiztosítás és innováció jellemzi munkánkat, miközben kutatjuk és fejlesztjük a technológiai és laboratóriumi bázisunkra támaszkodva a liquidekben rejlő új lehetőségeket. Minden munkatársunk vagy diagnosztikai, vagy élelmiszeripari laboratóriumi múltra tekint vissza, és nem utolsó sorban maga is vaper. Célunk hogy elfogadható áron, de magas minőségű termékekkel tudjunk az európai piacon megjelenni, olyanokkal melyet a kezdő és haladó felhasználók is egyaránt élvezhetnek.

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Gold Steam Garden SRL
Székhely:Str. Harghita, Nr. 97. MIERCUREA CIUC Harghita, 530152

VIES: RO36988731
Elektronikus elérhetőség: info@blosscig.com
IBAN: RO08.OTPV.2600.0107.5389.RO01

 

Általános Szerződési Feltételek

Magyar (formal)
Română (România)
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Általános Szerződési Feltételeinkhez (mely tartalmazza az adatkezelésre vonatkozó irányelveinket is) kattintson ide!